6 tips til deg som trener i varmen

Reklame | coverbrands, coolstuff

Trening på varme sommerdager

Å trene i varmen er supert så lenge du husker på å fylle på med nok væske.

Når vi svetter hjelper vi kroppen med å nedkjøles, men hvis vi blir utsatt for sterk varme over lengre tid, kan det oppstå en situasjon der kroppen ikke klarer å kvitte seg med all varmen.

Derfor har jeg skrevet ned 6 tips til hvordan du kan fortsette å holde høy aktivitet ute selv på varme sommerdager:

Trening i varmen

Drikke. Det viktigste punktet. Fyll på med væske når du kjenner at du svetter mye. For å ha kontroll over væskeinntaket er denne drikkeflasken helt genial. Og ikke minst populær blant internasjonale kjendiser:
Trening i varmenDrikkeflaske HER

Lyse, lette klær. Går du ut i solen i mørke klær blir du raskere varm, og grunnen til det er at de mørke fargene absorberer lyset, mens lyse farger reflekterer lyset. Derfor bør du trene i lyse, lette klær. Syntetisk stoff i treningsklær er det beste. Du bør unngå bomullstopper. 

Ansiktsspray. Med en ansiktsspray i drikkebeltet får du en øyeblikkelig følelse av friskhet.Trening i varmen Ansiktsspray HER

Vifte. På de dagene det er ekstra varmt er det godt å ha en vifte til nedkjøling. Mange som løper på tredemølle er vant til å ha en vifte på kontinuerlig. Med en håndholdt vifte kan du enkelt ha med vifte på tur. Trene i varmenHåndholdt vifte HER

Trene om morgenen. Så langt det går bør du legge treningsøktene om morgenen før solen er på sitt sterkeste. Og helst bør du trene i et område der det er mye skygge. 

Lett måltid. Sørg for å spise et lett måltid før treningsøkten. Sportsdrikke med salt og sukker er gunstig når du trener i varmen. 

 

7 tips til trening du kan gjøre sammen med barna her

5 gode grunner til å ta med familien på skogtur her

2 kommentarer
    1. Även om jag inte får träna just nu är det verkligen supersmarta tips du kommer med verkligen! Kanonbra och till nytta för många tror jag som gärna tränar ute i värmen 😀 KRAM

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg