Aktiviteter for barn

 

Det er sikkert flere som kjenner på det å ha barn hjemme med mye energi nå om dagen?


Derfor skal jeg gi noen tips til aktiviteter å gjøre hjemme:

Aktiviteter barn
Treningsvideoer for barn. 
Om du søker på The body coach på YouTube så kommer du inn på en YouTube-profil med mange treningsvideoer. Noen av videoene er beregnet for barn der de kan få ut masse energi på en gøy måte.

Dans. De fleste barn synes det er gøy å danse og bevege seg til musikk. I hvertfall når vi putter inn elementer som å stå helt stille hver gang musikken stopper. Har du discolys i tillegg blir det ekstra god stemning.

Bruk pappesker. Har du papp liggende hjemme? Da kan dere lage mye kult! Her har vi blant annet malt en Super Mario-inspirert hylle av papp. Aktiviteter barn

Fargekongen: Den personen som er fargekongen står med god avstand og med ryggen til resten. Fargekongen sin oppgave er å rope en farge, for eksempel gul. Da kan alle som har et plagg med fargen gul bevege seg fremover. Men fargekongen kan snu seg når som helst, og da må ingen være i bevegelse. Er du i bevegelse må du gå tilbake til startposisjon. Den første som kommer frem til fargekongen har vunnet.

Bruk det du har. Sett ut drikkeflasker, appelsiner eller det du måtte ha hjemme og lag en hinderløype hjemme i stuen. Med elementer som å ta tiden med stoppeklokke blir det en ekstra stor motivasjon.

Aktiviteter barn

Spille kortspillet hopp i havet. Spilleregler: alle får utdelt 6 kort hver og målet er å få flest 4-er par. Resten av kortene legges i et «hav» på bordet. Den yngste spilleren starter med å spørre feks «har du en konge?» Da må den som blir spurt gi fra seg alle sine konger. Om personen ikke har en konge må spilleren som spurte «hoppe i havet» og trekke opp et tilfeldig kort. Den som spør fortsetter sin tur helt til han/hun blir bedt om å hoppe i havet.

Gå tur i mørket med lommelykt. Barn trenger frisk luft hver dag, og selv om det blir tidlig mørkt ute så er det like gøy å gå en tur med hodelykt eller lommelykt.

 

Følg meg på Snapchat her for flere tips 

Tips til en fin jul under corona

For mange blir det en annerledes jul i år. Kanskje skal du være hjemme med din egen familie for første gang?

Derfor skal jeg gi deg tips til fine aktiviteter og tradisjoner på julaften: 

Tips jul corona


🦌 Gå rundt juletreet. En god gammel tradisjon som er hyggelig å gjøre når dere ikke er så mange på julaften. Dra juletreet ut på gulvet og syng allsang til de norske tradisjonsrike sangene.

🦌 Christmas box. En noe amerikansk, men veldig hyggelig tradisjon på en rolig julemorgen. Fyll en boks med for eksempel julesokker, pepperkaker, et julehefte, julekule å henge på treet, yatzy etc. En hyggelig starter-KIT på selve julaften. 

🦌 Telefonsamtaler på FaceTime. Ring besteforeldre, tanter, venner og ønsk hverandre en riktig god jul. Kanskje kan dere sette opp telefonen i stuen så dere ser hjemme hos hverandre uten å nødvendigvis prate hele tiden? Da får du en følelse av å ha deltatt litt på julaften med familien likevel.

Tips jul corona

🦌 Julefrokost med hjemmelaget julebrød. Frokosten på julaften er så hyggelig, og ekstra hyggelig er det om det er hjemmebakst i tillegg. 

🦌 Julepysj og pakkeåpning om morgenen. Noen pakker er hyggelig å la vente til kvelden, men det er likevel en ekstra ro om morgenen til å åpne 1-2 pakker hver. Då får barna god tid til å se på/ prøve og leke med det de får under treet. 

🦌 Tampen brenner med julestrømpen. Lag en konkurranse av julestrømpen der hele familien  må lete etter sin egen strømpe. Skattekart er også et alternativ.

🦌 Spillaften. Sett av tid midt på dagen til brettspill, TV-spill, eller kanskje en julefilm ingen har sett før? Tid med hverandre er tross alt det viktigste i julen. Det går også ann å spille spill over FaceTime om du kjenner noen som er ensomme denne dagen. 

App som ser hvor julenissen er

Santa tracker

En gratis app som viser ferden til julenissen over alle verdens land.  Ser du om han nærmer seg Norge?

På appen står det om julenissen ser etter snille barn, eller om han er i gang med forsyninger. 

En gøy app som anbefales for barn som er spente på nissen.

 

Santa tracker i app store.

🎅🏻🤶🏻🦌

Julenisse app

Julegavetips til barn

Reklame | forskerfabrikken,jollyroom,coolstuff

Er du i gang med julegavene?
Selv er jeg i gang med en lang liste i mine notater og kjøper etterhvert som jeg kommer over noe fint.

Derfor tenkte jeg å komme med noen tips til fine julegaver for barn.

Julegavetips gutt
Filmkamera HER 

Et filmkamera med Wi-fi funksjon. For barn som vil utvikle interessen sin innenfor film med hjemmelagde musikkvideoer og reklamefilmer.

Julegave gutt

Mal og sett sammen ditt eget solsystem. En fin måte å lære seg at jorda går rundt sola og om de ulike planetene. Solsystem HER

Julegave barn

Fotballdart. Fin trening med fotball der du samtidig kan samle høyest poengsum. Fotballdart HER

Julegave barnVildkatten. Et populært og fint spill for de minste barna. Vildkatten HER

Julegave barn

Magneter er populært for mange barn. I dette settet får du 62 brikker til å bygge både biler, raketter og dyr. Magnetbrikker HER

Airhockey. For spilleglade barn. Vi kjøpte vårt på XXL.

Fiskestang. En gave som varer i flere år, som er fint å ha når våren kommer.

Skøyter og ski.

Vekkerklokke. 

En bok fra lesehesten. 

Slim, perler og leire. 

Hov og dykkermaske.