8 tips til fine påskedager

Påske tips

Tips til påsken

Hjemmebakst til sene frokoster. Bak rundstykker, brytebrød eller ostehorn til påskefrokosten. I ferien har vi ekstra god tid til å samle familien rundt bordet.

Ukeblad, kryssord, sudoku, og quizbøker. Det er noe eget å bla i et ordentlig magasin fremfor å scrolle og lese på telefonen. Til alle høytider fylles bladhyllene opp med koselige og inspirerende magasiner.

Oppmerksomhet Send en frokostlevering til noen du kjenner som sitter alene i påsken eller til et familiemedlem som bor langt unna. Det er så koselig å bli tenkt på i høytider. 

Skitur og gaukrenn. Gå lange skiturer i marka og kjenn påskesolen varme i ansiktet. Kanskje kan du arrangere et gaukrenn for hele familien utenfor huset også? Med ansiktsmaling og premieutdeling kan det bli god stemning med et familie-skirenn.

Gule tulipaner og påskeliljer. Med sol som forhåpentligvis titter inn stuevinduet og gule blomster på bordet vil påskestemning og vårfølelsen garantert snike seg på.

♥Påskeegg. Gjør noe gøy ut av påskeegget ved å lage eggjakt, et skattekart eller kanskje til og med en flaskepost. 

♥Pledd, saueskinn. Fyll opp uteområdet med pledd og sitteunderlag til fine dager utendørs. Har du en varmelampe i taket og litt drikke på bordet er det bare å nyte de rolige dagene. 

♥Grille pølser. Påsken er ofte tid for årets første grillmåltid. Grill pølser, pinnebrød, ostesmørbrød og marshmallows. Kanskje du til og med griller desserten også? 

Påske tips

Ønsker deg fine og late påskedager ♥