DIY donutvegg

Inneholder annonselenke


DIY donutvegg

Jeg har lenge ønsket meg en donutvegg. Jeg vet ikke helt hvorfor, for jeg spiser aldri donuts, men det er bare noe med den donutveggen som er så fin.

Derfor tok jeg saken i egne hender da mannen plutselig kom hjem med 8 donuts i går for servere til halloween.

Donutvegg

Ikke rakk jeg å male, spikre og sage noe, og heller ikke bestille på nettet. Derfor fant jeg bokstavtavlen min, tok bort alle bokstaver til sitatet «coffee always understands» og byttet de ut med «halloween.» 

Du finner bokstavtavle her

For å henge opp donutsene har jeg brukt binders som jeg har strukket ut og formet til en krok. 

Donutvegg

En veldig enkel DIY donutvegg, men det fungerer fint når du har dårlig tid. 

 

Om du ønsker å kjøpe ferdige donutvegger finner du det her 

Donutvegg

Donutvegg treat yourself her

Donutvegg til bryllup her

Donutvegg regnbue her

Donutvegg flaggermus her

 

God feiring 🎉

 

DIY kakaostasjon se her

Tips til julekalender

Hvert år gleder jeg meg til julekalender. Faktisk så gleder jeg meg mer til kalender enn til selve julaften. Derfor tenkte jeg å tipse om min favoritt.

Julekalender

The body shop kalender

Denne kalenderen fra the body shop hadde jeg for tre år siden. Den største varianten. Kalenderen til The body shop er min favoritt. Den inneholder body butter i ulike lukter, dusjgele som lukter godt, skrubber og sminke. 

The body shop

Denne kalenderen hadde jeg for to år siden. Det er den mellomste størrelsen. Mye av de samme produktene som i den store.  

I fjor prøvde jeg Lancome sin kalender. Den var litt skuffende om jeg skal være ærlig. Kanskje fordi 24 produkter til rundt 700 kroner begrenser seg litt på innholdet. 

 

Hvis jeg skal tipse om en kalender til barn så er kalenderen til Disney den aller beste vi har hatt. Den inneholder 24 klassiske Disneyfortellinger. Vi leser fra de heftene på sengen den dag i dag. Du får mye for pengene med denne kalenderen. Kalender finner du her annonselenke

Det var noen ærlige kalendertips fra meg. Ønsker deg en fin kveld 🍂

Jonathan adler x HM home

Den 14. november er kolleksjonen til designeren Jonathan Adler og HM home ut i butikkene.

HM lover lyse farger og dristige mønstre på alt fra vaser og krus, til stearinlys og puter når de inngår sitt første designsamarbeid. 

Jeg håper jeg ender opp med noen skatter fra kolleksjonen. Må man sitte klar i det salget åpner tro? Av Jonathan Adler sitt interiør har jeg tre klare favoritter:

 

Muse lyslykt HER

Zebrafat i gull HER

Dora skål HER

 

Ser du frem til dette samarbeidet? 

Hvordan bli mer strukturert


Hvordan bli mer strukturert 

I både arbeidshverdagen og ellers i livet har vi gjøremål som henger over oss hele tiden. Likevel finnes det noen enkle steg for å bli mest mulig produktiv og få mest mulig ut av tiden din.

Derfor har jeg skrevet ned noen tips til hvordan du kan bli mer strukturert.

Mer strukturert

Tips for å bli mer strukturert

Samle arbeidsoppgavene dine: Forskning viser at multitasking reduserer effektiviteten din med 40%. Å fokusere skikkelig på en oppgave om gangen vil dermed være mest effektivt. Hvis du tar en titt på timeplanen din så vil du se at det går igjen noen like oppgaver hver uke. Trikset er å gruppere lignende oppgaver for effektivisere arbeidsmengden.

Når du grupperer lignende oppgaver så hjelper det deg til å holde en rytme og bli mer fokusert. Det kan være både i jobben din, men også med gjøremål hjemme. Du vil merke at du får jobben unnagjort fortere fordi det er enklere for deg å forholde deg til et konkret tema. 

Planlegg uken din på søndager: Å våkne mandags morgen helt uforberedt og prøve å sette sammen en plan for uken er en lite produktiv start. Lag en plan for uken på søndag så du føler deg forberedt og klar når klokka ringer mandags morgen.

Ha gode rutiner: Gode rutiner er viktig og hjelper oss med å holde tiden, holde oss motiverte, og er generelt viktig for den mentale helsen vår. Nok søvn  er viktig for å prestere på jobben. Samtidig er dårlig tid en opplagt stressfaktor. Stå opp i god tid hver dag, og ha matpakker og klær klart. Det vil både være tidsbesparende, men også gjøre oss mer motiverte til å håndtere utfordringer.

Tid til egenpleie: Sett av tid til å være sosial med venner og gjøre ting som er hyggelig for deg selv. Fyll det inn i kalenderen din. Uansett hvor full timeplanene din er så vil tid til egenpleie spille positivt inn på humør og psyke.

Mer strukturert

 

Tips for å like mandager se her

Hvordan bli mer ryddig se her

Ny helgefavoritt

Vanligvis går vi for den klassiske tacoen i helgene. Mest fordi det har blitt en vane. En forventning. Men da vi feiret FN-dagen i barnehagen på torsdag var det pastasalat med foccaciabrød og aioli på menyen. Og jøss som barna elsket det!

Derfor ble det pastasalat denne lørdagskvelden. 

Pastasala

Noen av ingrediensene har vi i egne små skåler så alle kan velge selv hva de vil ha i salaten. Jeg spiser feks ikke skinke, så den har vi på siden. Skinke erstatter jeg med kokt egg. 

Pastasalat

Du kan tilsette kylling, rødløk, sukkererter og ruccolasalat, alt etter smak og behag.

Med brød og aioloi til blir det kjempegodt. Vanligvis lager vi aiolien selv, men denne gangen prøvde vi Rema sin aioli, og den var like god😊

Julegaver jeg har fått de siste årene

Åtte fine julegaver jeg har fått de siste årene:

♥Canon speilreflekskamera 

♥Missoni home-puff

Julegavefavoritter

 

♥HAY loop spisebord

Julegaver

 

Kenwood kjøkkenmaskin

Julegaver

 

♥Uggstøfler

 

♥Elixir hudpleieprodukter

Julegave

 

♥Bålpanne

Julegavefavoritter

 

♥Øredobber og ring til bunaden

 

Snø på bakken

God fredag og god helg. Igjen. Det føles i hvertfall ut som det nettopp var helg. I ettermiddag drar vi til Røros der det er meldt både snø og sol. Jeg håper snøen har lagt seg på bakken, og at det blir en reprise fra oktober i fjor: 

 

SCONES

Tidligere denne uken bakte jeg scones for første gang. Oppskrift fant jeg på det søte liv. De var så enkle å lage og helt uten gjær. De trenger ikke å heve en gang. Tror jeg lagde disse på 40 minutter inkludert stekingen. 

 

Jeg har også fått opp fuglemateren nå. Eller «birdfeeder» som jeg har direkte oversatt i fra. Det er opprinnelig en skål som det ble oppbevart frukt i på butikken. Men med litt maling og tråd ble det en velfungerende fuglemater. 

Fylt opp med peanøtter for fugler. 

Nå er det siste innspurt med jobb før helgen. Ha en riktig god fredag 🍂

Tips til farsdag

Reklame | annonselenker

Tips til farsdagen 

Tips til farsdag

Søndag 10. november er det farsdag. Dagen vi skal sette litt ekstra pris på alle fedre. For min del min far og samboer. Jeg tenkte derfor å komme med noen tips til farsdagsgaver. 

Nå håper jeg (og tror rimelig sikkert) at min far ikke er her inne og leser. For i år blir det en gi og få tilbake-bok i farsdagsgave. En bok der han kan fortelle sin historie. Jeg skulle ønske jeg hadde en bok å bla i fra mine egne besteforeldre. Du finner boken til bestefar HER  og far HER

 

Krus med Pappa HER

Farsdags tipsToalettmappe HER

 

Farsdags tips

Bok nr 1 HER

Bok nr 2 HER

Alt til Halloween

Inspirasjon til halloween

Jeg har vært på loftet og hentet ned esken merket med Halloween, og nå begynner den virkelig å bli fylt opp med mye gøy (og litt ekkelt.) 

I år skal jeg fokusere mer på å pynte utenfor huset, så alle som går fra dør til dør kan få glede av det også. Jeg håper huset vårt lyser at her er det lov å komme. (edit: hvis vi ser bort i fra skiltet med Beware go back,haha.) Halloween inspirasjon

De to gresskarene er batteridrevet lykter som lyser i mørket. Av erfaring så blir telys i utskjærte gresskar blåst ut av vinden, og det er veldig kjedelig når det er er så mørkt ute. Derfor tenkte jeg å ha to batteridrevet lykter pluss en lommelykt som lyser mot gresskarene og det gule Zombie zone-skiltet. Må tro forbipasserende legger godt merke til det hvertfall

Litt nærmere inngangsdøren finner du dette skiltet. 

Beware✋🏻

Fat og servietter.

Blodig duk til spisebordet.

Dette skiltet skal stå ved inngangsdøren sammen med dørmatten og den snakkende ringeklokka.

For innlegg med DIY til Halloween se HER og HER

Høst i stuen

Det har blitt så lunt og koselig i stuen nå etter at vi fikk opp lystreet. Jeg har sett meg ut et større tre også, som skal stå ved vinduet nede i gangen.

Det er fra Europris det også, og passer så godt foran store vindu. I tillegg er lyspærene varmhvit.

Høststemning 🍂

Fremgangsmåte for lysene med gran finner du HER

Her om dagen lagde jeg forresten et matbrett for fugler som jeg har malt ferdig nå. Når malingen har tørket skal jeg komme meg ut og kjøpe fuglefrø, så da håper jeg det kommer mange småfugler når snøen legger seg.🦜 Det kommer bilder i løpet av uken om dere vil se.

Ha en fin dag videre 🍂