4 tips til aktiviteter i snøen

Aktiviteter i snøenAktiviteter i snøen

4 tips til aktiviteter å finne på med barn i snøen 

♥Lag farger i snøen. Fyll en tom sprayflaske med vann og noen dråper konditorfarge. La barna farge og tegne i snøen. Hvilken farge blir det om vi blander to farger sammen? I tillegg til å være gøy så er konditorfarge helt trygt for de minste å spise om de putter snø i munnen.

♥Lag en snømann opp-ned. Gjør en vri på den klassiske snømannen og la den stå opp-ned. Putt to pinner på den øverste snøballen og ta på store sko. Pinnene til hendene kan du lage så lange at de rekker ned til bakken. Barna vil synes det er ekstra stas med en klomsete snømann i hagen.

♥Lag en snølykt. Legg mange snøballer oppå hverandre og tenn et telys i midten når kvelden kommer. Sett gjerne snølykten nært stuevinduet så dere får gleden av det når det er mørkt ute. 

♥Lag en bob-bane. Finn en bakke i nærheten og lag en bob-bane. Bare husk å ha litt høye kanter på banen så det blir mulig å kjøre opp på hver side uten å kjøre utenfor. Med et UFO-akebrett blir det kjempegøy. Har du en stoppeklokke i tillegg blir det ekstra stas med en akekonkurranse. 

 

For tips til høstaktiviteter se her

For tips til halloweenaktiviteter se her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg