Dette kan du servere på jentekvelder

Det er hyggelig å invitere til hjemmekvelder, men det er ikke alltid like lett å vite hva du skal servere. Gjerne skal det være litt lettvint også. Her er mine tips til hva du kan servere når du venter folk:

Ost og kjeks. Ost og kjeks er alltid en suksess, og noe de fleste liker. I tillegg er det sosialt og hyggelig å servere noe som kan stå fremme hele kvelden. Har du i tillegg noe søtt ved siden, så er behovet for de fleste dekket.

Pestosalat. Grønn pestosalat er den retten jeg personlig har servert fleste ganger på jentekvelder. Den er lettvint å lage og smaker utrolig godt. Varm gjerne noen rundstykker til. Jeg bruker oppskriften her

Moussaka.Moussaka er en gresk rett som mange liker. Fordelen er at den er lett å lage, og den skal stå en stund i ovnen. Dermed får du mulighet til å pynte det siste du trenger før gjestene kommer. Lag gjerne en gresk salat til også.

Oppkuttet grønnsaker. Inviterer man til besøk i hverdagen, så vil man gjerne holde på litt sunne vaner. Da er det godt alternativ med oppkuttet, gulrøtter, agurk, paprika og sukkererter. Bland litt holiday dipmix i mager kesam som dere kan dyppe grønnsakene i. Det er utrolig godt.

Pavlova i glass. Pavlova i glass er en fin og enkel måte å servere en god kake på. Du lager marengsen på vanlig måte, og kutter den opp i runde former på størrelse med det glasset du ønsker å bruke. Topp det med vanlig pavlova kakefyll og litt bær på toppen. Jeg.synes TORO sin marengsbunn er best å bruke.

Is.Hvis du har liten tid, men ønsker å servere noe til kaffen så er tress-is, peanøtter og non stop en sikker vinner. Da får du både søtt og salt, som er en uslåelig kombinasjon.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg