Hvordan feire jul uten stress

Tips til en stressfri jul 

Det er lett å bli stresset når julen nærmer seg, Alle gjøremålene kan føles uoverkommelige innimellom. 

Her er tipsene for at du skal kunne ha en fin julefeiring uten for mye stress.

♥Ha en eller tre ekstra gaver liggende i en skuff så du er forberedt om det skulle komme en uplanlagt gave på døren eller du har behov for vertinnegave på kort varsel. En vinflaske og fine lys og servietter er gode alternativer å ha liggende i en skuff.

♥Fokuser på det som faktisk betyr noe. Er det nødvendig med syv slag med julebakst for at du og alle rundt deg skal bli fornøyd? Hvis ikke, dropp det. Ikke sett listen for høyt for deg selv. 

♥Alt trenger ikke å være perfekt. Folk rundt deg setter mer pris på at du er tilstede og koser deg enn at alle skålene og bestikket må matche.

♥Skriv ned en liste og deleger oppgaver til andre. Det blir mye lettere for både deg og alle rundt deg om du er flink til å delegere oppgaver. Skriv ned en liste der alle kan krysse av når gjøremål er gjort. De fleste synes det er lettere å hjelpe til når det er konkrete oppgaver å forholde seg til. 

♥Unngå å hastehandle de siste dagene før jul. De siste dagene før jul er det kaos på kjøpesenterene. Mye av det vi trenger til jul kan kjøpes i god tid. Kanskje kan du gjøre unna det meste allerede nå?

Tillat deg selv å senke skuldrene og nyt julen med de du er glad i. 

Jeg ønsker deg en avslappende og fin julefeiring. 

Jul uten stress

 

 

Tips til vertinnegaver se her

Tips til pakkekalender se her

6 kommentarer

Siste innlegg