11 tips til en fin barnebursdag til tross for isolasjon

Inneholder annonselenke


Bursdagsfeiring

Mange barn har bursdag nå i en tid der vi skal holde oss isolert. Den vanlige bursdagsfeiringen med hele klassen utgår, og alt av kino, lekeland og trampolineparker er stengt.

Derfor skal jeg gi deg tips til hvordan du likevel kan lage en fin bursdagsfeiring.

Bursdagsfeiring karantene Coronavirus

11 tips til en vellykket bursdagsfeiring 

♥Vekk bursdagsbarnet med kake på sengen og bursdagssang.  Det er ingenting som slår den følelsen av å bli vekt om morgenen vel vitende om at i dag har jeg bursdag. 

♥Kjøp eller lei en film online som dere kan se sammen. Lag hver deres skåler med popcorn, slukk lysene og ha ordentlig hjemmekino sammen. Tid med de aller nærmeste er det som troner øverst på listen for de fleste av oss.

♥Tenn fakler og/eller stjerneskudd. Har du noen stjerneskudd liggende fra nyttårsaften? Ta de med utenfor og tenn de på for en skikkelig hurra-stemning. Kanskje har dere noen kasteknaller eller annet stas å holde på med ute.

♥Heis flagget til topps. I Norge er det lov å flagge på bursdager.

♥Ring familie og nærmeste venner på video-chat. Med videochat i messenger kan flere snakke sammen samtidig. En digital bursdagsfeiring er noe å ta med seg i minneboka som en gøy opplevelse.

♥Ta på dere pentøy selv om ingen kommer på besøk. Pappa i skjorte, mamma i kjole og søsken og bursdagsbarnet selv i pentøy vil markere at dette er en stor dag som skiller seg ut fra andre dager. 

♥Fyll stuen med ballonger, serpentiner og bursdagsbanner.

♥Heng opp en goodie gusher der bursdagsbarnet får trekke ut den magiske nøkkelen som åpner opp til godteriet. Goodie gusher er på tilbud nå her og kan brukes igjen hvert år fremover.

♥Lag en bursdagskrone av papp, med klistremerker og glitter. Kongekappe som de bruker til bursdagsbarn i barnehagen finner du her

♥Lag en adjektivhistorie om bursdagsbarnet der hele familien fyller inn noen adjektiv hver. 

♥La bursdagsbarnet bestemme hvilken aktivitet han/hun vil at mamma og pappa skal være med på. For eksempel å spille Nintendo, bygge lego eller noe annet bursdagsbarnet bestemmer.

 

Gavetips til 6-åring se her

2 kommentarer

Siste innlegg