6 tips for småbarnsforeldre før påskeferien

6 tips til påskeferien 

♥Tv-program: Frida med hjerte i hånden på NRK nett-TV. En kjempefin serie fra 1991 som mange av oss husker godt. Den har ingen aldersgrense. Som serien beskriver selv: passer for alle som er, har vært eller skal bli 13 år. 

♥TV-program for de minste: Alf Prøysens viser på NRK super og Aurora i blokk z lest av Anne Kath. Vestly på NRK nett-TV. Herlighet så koselig stemme Anne Kath Vestly har, og hvor heldig barna er som kan få høytlesning fra en så fin bok.

♥Aktivitet: Male på stener. Å plukke stein for så å male på dem etterpå er en kjempekoselig aktivitet som kan utføres både ute og inne. Et stort pluss er at stenene kan brukes til å pynte opp utenfor nå i påsken.

Male på stener

♥Leketøy: Såpeboblemaskin fra Biltema. En gressklipper som produserer såpebobler. Denne kjøpte vi til vår 3-åring. Nå som våren kommer er dette en morsom utendørs-leke.

Leke for barn

♥Lunsj: Bondeomelett. Har du en åpen pølsepakke etter grilling? Lag en bondeomelett eller en eggerøre med poteter, egg, pølse og alt du måtte ha liggende i kjøleskapet. En god lunsj som mange barn liker.

♥Til slutt for oss voksne: ny sesong av Keeping up with The Kardashians er i gang igjen. Jeg får helt vondt hjertet av Kourtney. Den serien slutter aldri å by på drama.

 

Og husk: i morgen er alle butikker stengt frem til lørdag 💛

3 kommentarer

Siste innlegg