Tørkede appelsinskiver kan både være dekorativt og skape ren lun stemning i hjemmet. I tillegg sprer det seg en god duft i huset når de stekes i ovnen.
SÅNN GJØR DU
Vask appelsinene godt og tørk av vannet. Skjær appelsinene i tynne skiver og legg de utover et stekebrett med bakepapir.
Stek appelsinskivene på 60 grader i ca 2 timer. (Det varierer litt etter hvor tykke skivene er.)
Ta appelsinskivene ut av ovnen og la de lufttørke til de blir sprø. Det kan ta opptil et døgn.
Disse appelsinskivene kan fint spises, men da bør du steke de uten skall på. Skallet kan gi en veldig bitter smak.
Appelsin med nellik, se her
5 kommentarer
Skal de stekes med varmluft eller grillen? 😊
Hei. Jeg brukte vanlig over og under-varme 😊
Er det dekorert med anis? Delikat 👌
Stekte appelsiner er såååå godt 😋
Så flink du er til å dekorere ❤️