Jul på budsjett

Å skape et fint julehjem trenger ikke å koste mye penger. Faktisk så er både hjemmelaget julepynt og rimelig julepynt fint.

Her kommer 7 tips til julepynt på budsjett. 

With candy canes og silver lanes that glowJul på budsjett Polkastang hører julen til, og limer du sammen to stykker så danner de et hjerte. Fest et rødt silkebånd rundt og heng de opp i vinduet, på ytterdøren eller på juletreet. Det blir kjempekoselig. 

 

BorddekorasjonJul på budsjett

Jul på budsjett

Ta deg en tur i skogen og plukk med deg små grener fra et grantre og bruke det som borddekorasjon. Sammen med lysestaker, kongler, røde epler eller julekuler blir det en kjempefin borddekorasjon. 

 

AdventstakeJul på budsjett

Putt litt av grana du har plukket med deg oppi fine glassflasker og bruk de som lysestaker. Har du fire flasker stående kan du bruke de som adventstake.

 

JuleskiltJul på budsjett

Skap et koselig juleskilt i stuen ved hjelp av pinner som vist på bildet over. Kanskje har du en rund krans som kan være o-en i joy? Du kan også bruke en plate med en koselig julehilsen eller en setning fra en julesang. Bokstavtavler er også fine å bruke som vist på bildet under.

Jul på budsjett

 

JulenøtterJul på budsjett

Fyll en skål med nøtter og en nøtteknekker og skap en koselig bordpynt. For litt ekstra pynt kan du tilføye tørket frukt og kongler.

 

BordpyntJul på budsjett

Skjær av enden på en ananas og sett den på et bord som et juletre. Pynt den med små sløyfer eller annen pynt du har liggende. 

 

Pynt inngangspartietJul på budsjett

En kjelke eller en spark ved inngangspartiet skaper god julestemning utenfor. Sett kjelken opp mot veggen og bruk den som en del av pynten. Sammen med en nisse eller lanterne blir det koselig atmosfære utenfor. 

Håper du fikk noen tips til julehus på budsjett. Det er bare å bruke fantasien 🎄

 

Hvordan feire jul uten stress her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg