5 tips som gjør deg til en morgenfugl

Inneholder annonselenke


Å stå opp tidlig om morgenen gir et godt grunnlag for resten av dagen. Og aller helst om du klarer å stå opp før ungene våkner. Å sitte i stuen i stillhet med en kopp kaffe. Lese over de siste nyhetene. Kjenne at det har vært dag lenge når klokken bare er 09. Det er de store motivasjonsfaktorene. 

Her er mine 5 beste tips for å starte dagen tidlig

Tips stå opp tidlig morgenfugl

Tips som gjør det lettere å stå opp tidlig om morgenen

♥Ha en ordentlig vekkerklokke og ikke bruke mobilen til vekking. Å bli vekt av en vekkerklokke utgjør en stor forskjell. I tillegg unngår du å bruke tid på å scrolle i flere minutter før du står opp. Jeg bruker vekkerklokka her og er veldig fornøyd. Nå om dagen våkner jeg til lyden av fuglekvitter.

♥Kaffen klar. Motivasjon nr 1. Tanken på nytrukket kaffe er den største motivasjonen som gjør at jeg aldri slumrer.

♥Åpne alle gardiner og vindu på soverommet med en gang. Inn med dagslys og frisk luft. Når lyset treffer netthinnen vår stimuleres produksjonen av serotonin og kortisol. Serotonin bidrar til å øke energinivået vårt og er sammen med kortisol viktige hormoner for både den fysiske og mentale helsen vår. 

♥Re opp sengen og legg over sengeteppe. Du får en mental boost når du har utført en av dagens første oppgaver allerede så tidlig. I tillegg blir det ryddig rundt deg. Dagen er i gang og du er i gang.

♥Høre på behagelige radiostemmer som ønsker god morgen og starter dagen med positiv energi. Det gir en følelse av at resten av Norge også er i gang, og gir en god motivasjon før du skal i gang med jobb. 

 

5 tips til en effektiv morgen med barn, se her

Stå opp tidlig tips morgenfugl

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg