Tips til aktiviteter å gjøre i julen

Tips til aktiviteter i julen

Lar julestemningen vente på seg, eller får du kanskje aldri nok av koselige juleaktiviteter?

Her er tips til aktiviteter du kan gjøre i julen for å komme i skikkelig julestemning.

Aktiviteter i julen

Juleaktiviteter

♥Fyll personlige julestrømper med julegodt, og gjem  dem rundt i huset så hele familien må på leteaksjon etter sin julestrømpe.

♥Bak litt ekstra julekaker for å gi bort til noen som trenger litt oppmerksomhet. Kanskje har du en nabo som trenger litt oppmerksomhet? Det føles godt å gi noe i julen, samtidig som de gode verdiene smitter over på andre.

♥Skriv et brev til nissen sammen med barna og samle alle brevene i en perm. Behold brevene som koselige minner til senere.

♥Bak pepperkakehus sammen og velg en fast dato der huset skal knuses og spises. Kanskje er nyttårsaften dagen dere ønsker å knuse huset?

♥Dra på juleshow sammen. Hvert år arrangeres det både konserter og forestillinger i forkant av julen. Noen forestillinger er gratis for hele familien i forbindelse med julemarked. Følg med på billettservice for å få med deg de beste juleforestillingene.

♥Still opp i like juleklær og ta et årlig familiebilde sammen.

♥Samle venner og arranger et årlig juleverksted. Alle kan stille med litt hobbysaker hver, og verten stiller med gløgg og pepperkaker. Med koselig julemusikk i bakgrunnen blir det garantert en suksess.

♥Samle familien og ha mandel i grøten med marsipangris som premie.

♥Spar litt av grøten og sett ut et fat med grøt til nissen. Lager du noen fotspor rundt fatet blir det ekstra troverdig at nissen har vært her.

♥Dra på en skitur, skøyter eller akebrett sammen på julaften før maten må i ovnen. Det kan bli en lang dag å vente, så sett av litt tid til en koselig aktivitet før Tre nøtter til askepott og Disney kommer på skjermen. 

♥Bak og pynt pepperkaker sammen. Har du lite tid til overs kan du kjøpe ferdig pepperkaker og melis på tube. Pynt pepperkakene med nonstop og seigmann. De blir like gode, og det er pyntingen som er gøy.

♥Se Kvelden før kvelden sammen på lille julaften. Den kvalitetstiden sammen overgår en hver pakke under treet, og minnene blir med videre.

♥Sett av tid til en ringerunde på julaften til de som er ensom i julen. Det betyr så mye for den som mottar telefonen å vite at noen tenker på dem.

Juleaktiviteter

 

Tips til jul på budsjett her

Tips for en stressfri jul se her

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg